joi, 30 martie 2017

Dilemă în PSD Botoşani: Să îi dea dreptate lui Dragnea sau lui Ponta, “icoana” din alegerile 2016?

Liderii PSD Botoşani trec, din punctul meu de vedere, printr-o mare dilemă în aceste zile. Actualul preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, este acuzat că acţionează după modelul lui Traian Băsescu, că acţiunile sale distrug România.
Cei care îl acuză şi îi distrug imaginea sunt “doar” Adrian Năstase şi Victor Ponta, acesta din urmă fiind practic imagine PSD Botoşani la alegerile parlamentare din decembrie 2016 când a obţinut, şi pe imaginea lui Ponta, 7 mandate de parlamentar în judeţ.
Cum se vor poziţiona Doina Federovici sau Costică Macaleţi? Dacă îi dau dreptate lui Dragnea înseamnă să-l contrazică pe Ponta, cu a cărui “icoană” umblau prin judeţ în decembrie 2017, nu cu vreo poză a lui Dragnea, pentru a strânge voturi.
Să îi dea dreptate lui Ponta înseamnă să accepte că în momentul de faţă Dragnea distruge România şi PSD. Dacă ar adopta ultima variantă să ştiţi că judeţul nu ar avea nimic de pierdut pentru că oricum în bugetul pentru 2017 nu este prinsă nicio investiţie strategică în judeţul Botoşani.

Niciun comentariu:

Cu ce se ocupă totuși CL și Primăria de avem la fiecare început de an aceeași imagine?

Primăria și Consiliul Local Botoșani sunt două instituții publice locale care cu fiecare an care trece par să fie la fel de performante ca ș...