luni, 20 martie 2017

Motive pentru care PSD şi PNL sărbătoresc ziua fericirii la Botoşani

Ziua internaţională a fericirii ne prinde din nou pe picior greşit, ca în fiecare an. Suntem fericiţi doar pentru că suntem sănătoşi şi pentru că avem copiii sănătoşi, după care se cam termină totul, iar partidele care ne guvernează cu votul nostru sunt principalii furnizori ai “fericirii” noastre.

Într-o ţară normală ar trebui să ne facem singuri fericirea, dar în România totul se învârte în jurul PSD şi PNL.
Când ieşi din casă dai direct în nişte drumuri pline cu gropi şi strângi din dinţi la fiecare metru făcut cu maşina pentru că asta înseamnă automat apropierea cât de curând de un service auto.
Dacă eşti bugetar s-ar putea să ai un motiv de fericire că ţi se va majora leafa cu câteva sute de lei, dar îţi piere bucuria când te gândeşti că nu mai sunt bani de investiţii la Primărie pentru a fi fonduri pentru acea majorare de leafă, iar asta duce automat la creşterea craterelor din drumuri şi implicit a costurilor tale cu maşina. Ce primeşti pe mere, dai pe pere.
PSD şi PNL sunt în plină sărbătoare azi. Şi au şi motive.
La PSD e o sărbătoare uriaşă. Au primit voturi cât pentru şapte parlamentari în decembrie şi au dat la schimb ce... ZERO lei pentru drumul Botoşani-Târgu Frumos, ZERO lei pentru podul peste Siret dintre judeţele Botoşani şi Suceava, care leagă localităţile Talpa de Zamostea, ZERO lei pentru continuarea investiţiilor la barajul de pe Siret, de la Vârfu Câmpului, ZERO lei pentru electrificarea liniei de cale ferată Botoşani-Vereşti, ZERO lei pentru drumul naţional de pământ care face legătura între două vămi ale Uniunii Europene, ZERO lei pentru construcţia Vămii de la Rădăuţi-Prut. Mai mult, mai ţineţi minte cele câteva zeci de comune care anul trecut au rămas fără apă pentru că au secat fântânile? Tot ZERO lei au primit şi ele pentru a rezolva această problemă. Mai ţineţi minte fermierii care anul trecut au avut culturile calamitate de secetă, care şi-au vândut animalele pentru că nu aveau să le dea nici apă? Tot ZERO lei au primit şi ei ca despăgubiri. Doar motive de fericire la PSD Botoşani!
Şi liberalii sunt fericiţi maxim şi au motive. Cătălin Flutur a fost trimis în judecată de DNA, şi este al doilea preşedinte la rând al PNL care este trimis în judecată de DNA. Dar liberalii au motive şi pentru toate investiţiile la care PSD a alocat ZERO lei în acest an pentru că din 2004 până în 2012, cât au fost PNL şi PDL la Guvernare judeţul a primit tot ZERO lei. Au avut PNL şi PDL 10 ani cât au condus ţara în care au dat ZERO lei pentru investiţiile strategice din importante din judeţul Botoşani.
Să fiţi fericiţi, pesedişti şi liberali, tot atât cât sunt şi botoşănenii din cauza voastră!

Niciun comentariu:

Cu ce se ocupă totuși CL și Primăria de avem la fiecare început de an aceeași imagine?

Primăria și Consiliul Local Botoșani sunt două instituții publice locale care cu fiecare an care trece par să fie la fel de performante ca ș...