luni, 13 martie 2017

PSD Botoşani, tare în comunicate, realizări mai puţine

În fiecare zi primim comunicate de presă de la PSD, de la cei "7 fantastici", cu o căruţă de realizări din Guvernarea PSD care a început în ianuarie.
Din ianuarie până în martie, Guvernul PSD a reuşit să pună în aplicare o mulţime de măsuri de programul de guvernare, cel puţin aşa transmit parlamentarii social-democraţi botoşăneni, şapte la număr. Dacă este aşa, atunci ar fi trebuit ca din ianuarie până în martie să se fi întâmplat ceva şi cu drumul Botoşani-Târgu Frumos şi chiar mă refer la ceva mai mult de o vizită a unui ministru Cuc prin care să aflăm că licitaţia va avea loc abia în a doua parte a anului şi că dacă nu vor fi contestaţii etc. s-ar putea să înceapă lucrările anul viitor.
Mi se spune că dacă tehnocraţii actualizau indicatorii tehnico-economici ai investiţii acum... se mutau munţii din loc. Dacă tehnocracţii nu au făcut asta şi puteau să o facă, măcar voi să o faceţi, nu?
Dragi parlamentari PSD, dacă Botoşani conta cât de cât în actualul Guvern de la Bucureşti, vorbeam acum de licitaţie în prima parte a anului şi de deschiderea şantierului în a doua parte a anului pentru acest drum parcă al altei ţări, nu al României.
Stimabililor, în judeţul Botoşani nu se cere construirea unei autostrăzi, a vreunui tunel, botoşănenii nu vă mai cer nici măcar locuri de muncă şi nici măcar ajutoare sociale pentru că acum se cere doar apă, pe timpul verii, pentru că au secat fântânile, şi drumuri.
Nu mai cere nimeni nimic pentru el, toţi vrem doar să creşteţi nivelul acetui judeţ la capitolul infrastructură şi când ne uităm la sumele care tind spre ZERO în ceea ce priveşte mari investiţii în infrastructura judeţului pentru 2017 ne cuprinde groaza.
Ştiu că veţi spune că abia a început guvernarea voastră. Aşa este! Dar nu pot să uit că între actula şi fosta voastră guvernare nu a trecut decât un singur an, nu 100.

Niciun comentariu:

Cu ce se ocupă totuși CL și Primăria de avem la fiecare început de an aceeași imagine?

Primăria și Consiliul Local Botoșani sunt două instituții publice locale care cu fiecare an care trece par să fie la fel de performante ca ș...