luni, 31 iulie 2017

Cum ar fi un Festival al verii cu Gelu Graur, Mirel Manea, The Brothers, Oana Tăbultoc, The Kryptonite Sparks?

Opinie: PSD şi PNL au căzut la înţelegere şi în municipiul Botoşani va fi organizat în această lună Festivalul Verii. 50.000 lei de la buget, că doar nu dau de la ei, şi ... vom petrece. Singurii cu adevărat câştigaţi financiar vor fi comercianţii de mici, bere şi chinezării foarte colorate pentru copii.
Dacă Primăria şi Consiliul Local ar vrea să fim şi noi, botoşănenii, printre câştigătorii acestui eveniment, atunci ar trebui să organizeze un festival doar cu artişti locali, pentru că avem cu ce ne lăuda.
Chiar dacă pare greu de crezut dar botoşănenii care s-au impus în concursuri TV datorită talentului lor sunt absolut necunoscuţi pentru autorităţile locale.
Cum ar fi să avem un Festival al verii cu mult ROCK? Păi dacă nu l-ar chema pe Aurel Moldoveanu şi ar încerca să-l cheme pe botoşăneanul Gelu Graur şi prietenii acestuia am avea un adevărat concert rock. Vreţi ceva mai inedit pentru Botoşani? Soluţia ar fi The Kryptonite Sparks, trei tineri din Botoşani care în această perioadă cuceresc România la toate concertele la care sunt invitaţi să cânte.
Chiar dacă Primăria şi Consiliul Local nu au aflat, dar tot din Botoşani este şi Mirel Manea şi orchestra sa care ar asigura un super-show. Trupa The Brothers poate completa o seară minunată din punct de vedere al muzicii. Pentru că festivalul verii se va întinde pe trei zile, la festivalul din Botoşani ar mai putea concerta Oana Tăbultoc, fostă câştigătoare Nex Star, care este deja un talent care a confirmat, Ana Maria Alexie, tânăra din Dorohoi care a participat la Vocea României, avem atât de mulţi puşti talentaţi la Liceul de Artă care atunci când cântă ţi se face pielea de găină, avem tineri care cântă rock şi folk. Puneţi-i pe Mirel Manea şi pe Gelu Graur să cânte genurile lor cu Filarmonica Botoşani, aduceţi în stradă Filarmonica să cânte melodiile cele mai în vogă la nivel mondial şi nu cred că nu vor accepta provocarea. Să nu uităm de Rapsozii Botoşanilor şi de multitudinea de tinere talente din muzica populară.
Domnilor din Primărie şi Consiliul Local, dacă tot daţi 50.000 lei, puteţi să cheltuiţi banii pe artiştii enumeraţi mai sus şi pe mulţi alţii, toţi locali dar care pot cânta pe orice scenă a ţării şi nu numai. Unii dintre ei ar cânta şi gratis, doar să vă amintiţi că ei sunt ai noştri. 

Niciun comentariu:

Cu ce se ocupă totuși CL și Primăria de avem la fiecare început de an aceeași imagine?

Primăria și Consiliul Local Botoșani sunt două instituții publice locale care cu fiecare an care trece par să fie la fel de performante ca ș...