vineri, 21 iulie 2017

Procurorii botoșăneni susțin DNA, iar unii... fac parte și din dosare

Într-o perioadă în care partidul de guvernământ lovește din plin în DNA, cam cu toată puterea pe care o are, la Botoșani unii procurori, care nu sunt din DNA, susțin această instituție iar alții chiar fac parte din dosarele instrumentate de colegii lor de la Anticorupție.
Reținerea pentru 24 de ore a prim-procurorului Raluca Stăncescu pentru fapte produse în 2015-2016 arată că unora cu funcții mari nu le este frică de DNA. Așa este și în rândul politicienilor, au o oarecare frică, dar își aduc aminte că sunt politicieni, că ei decid, că ei sunt miezul, și uită în cele din urmă de acea frică.
Desigur, doamna prim-procuror beneficiază de prezumția de nevinovăție până la o eventuală condamnare definitivă și irevocabilă, dar acuzațiile publice aduce de DNA sunt incredibile pentru rolul pe care doamna prim trebuia să-l joace în societate, respectiv șantaj, compromiterea justiției prin divulgarea de informații unui inculpat.
Urmează și propunerea de arestare preventivă, adică de trimitere pentru 29 de zile după gratii a cea pe care statul român o plătea să-i trimită după gratii pe hoți, pe cei certați cu legea.  

Niciun comentariu:

PSD vrea să salveze PNL-ul măcinat de Coronavirus și gafele repetate: Iordache va aviza toate legile din România. Toată viața lui!

PNL și PSD ne-au tot arătat că se salvează unul pe altul ori de câte ori e nevoie.