miercuri, 12 iulie 2017

Super proiect de infrastructură pregătit de PSD pentru judeţul Botoşani

Imaginea alăturată este din alt judeţ al ţării, din Prahova. Noi la Botoşani nici măcar la nivelul de vis, de fantezie cu drumuri nu putem să ne gândim la aşa ceva.

În alte judeţe conduse de PSD s-a dezvoltat infrastructura rutieră pentru că pesediştii de acolo aveau două perechi în plus de ... faţă de pesediştii din Botoşani, spre exemplu.
Acum, în Botoşani aşteptăm cu sufletul la gură să se toarne asfalt peste dezastrul de drum care era spre Săveni şi pe tronsonul de drum naţional Dorohoi-Darabani, că aceste drumuri nu pupă prea curând proiecte de modernizare.
Cât despre Botoşani-Târgu Frumos... la anul şi la mulţi ani. PSD Botoşani tace mâlc pe acest subiect. Ce să mai vorbim de drumul naţional din pământ care din 2014 până acum a fost adus la stadiul de piatră. Mega realizare! Botoşani-Ştefăneşti, Dorohoi-Suceava, Ştefăneşti-limita de judeţ Iaşi sunt doar câteva dintre sectoarele de drum naţional care aşteaptă de la PSD să-şi respecte promisiunile din campania electorală.Dacă nu ar fi investiţii în ţară, PSD Botoşani ar avea o scuză, dar în Timiş, spre exemplu, se vrea un sens giratoriu suspendat prin care să treacă şi trenul.
Noi, la Botoşani, cu pesediştii noştri, aşteptăm altă viaţă în care drumurile judeţului să arate normal pentru anul în care trăim pentru că în campania electorală de anul trecut ei ne-au spus că PSD va reduce decalajele de dezvoltare între judeţul Botoşani şi restul ţării. 

Niciun comentariu:

Cu ce se ocupă totuși CL și Primăria de avem la fiecare început de an aceeași imagine?

Primăria și Consiliul Local Botoșani sunt două instituții publice locale care cu fiecare an care trece par să fie la fel de performante ca ș...