marți, 1 august 2017

E oficial! Cei mai penibili aleşi locali din istorie: în iulie, luaţi prin surprindere că e vara

Consiliul Local al municipiului Botoşani reuşeşte să se facă de râs la nivel naţional. Dacă până acum autorităţile locale şi cele naţionale cădeau în penibil în fiecare iarnă când erau luate prin surprindere că este zăpadă, că este iarnă, acum consilierii locali botoşăneni au dat dovada penibilului suprem.
În ultima zi a lunii iulie, consilierii locali botoşăneni au fost luaţi prin surprindere să afle că suntem în plină vară, că în august, culmea, este tot vară. Aceştia, mai ales consilierul local Cosmin Andrei, care este şi viceprimar, au constatat cu stupoare că nu au timp să organizeze festivalul verii pentru suntem deja la jumătatea verii şi că aleşii locali din alte părţi s-au prins mai din timp şi au făcut deja programul artiştilor de la nivel naţional.
Pentru ca penibilul să nu capete conotaţii mondiale, totuşi, consilierii locali botoşăneni au stabilit să se facă un festival al verii, dar să fie organizat în septembrie şi să nu se mai numească festivalul verii pentru că ar fi ... ci September Fest.
Consilierul local Eugen Ţurcanu i-a cerut viceprimarului Cosmin Andrei să înceapă pregătirile pentru Revelion. Asta, spun eu, pentru a nu fi luat prin surprindere, viceprimarul, că în noaptea de 31 decembrie spre 1 ianuarie este Revelionul. 

Niciun comentariu:

Cu ce se ocupă totuși CL și Primăria de avem la fiecare început de an aceeași imagine?

Primăria și Consiliul Local Botoșani sunt două instituții publice locale care cu fiecare an care trece par să fie la fel de performante ca ș...