joi, 3 august 2017

Surse: Noii lideri PNL pregătesc deja înlocuitor pentru Flutur la Primăria Botoșani

Situație absolut incredibilă în PNL Botoșani. După dezastrul de la alegerile parlamentare din decembrie 2016, liberalii botoșăneni au trecut prin niște alegeri interne care au arătat care sunt în realitate grupările din partid, iar acum câștigătorii întrecerii interne pregătesc deja înlocuitor pentru primarul Cătălin Flutur la Primăria Botoșani.
Potrivit unor surse din PNL, un actual director general al uneia dintre cele mai mari firme din Botoșani este ”primarul din umbră” al noilor șefi liberali.
La alegerile interne, Cătălin Flutur s-a poziționat, cum era de așteptat, în tabăra deputatului Cristian Achiței, doar că alegerile au fost câștigate de tabăra senatorului Costel Șoptică. Această poziționare a lui Flutur, pe lângă faptul că acesta reprezintă liberalul cu cea mai mare cotă de încredere în rândul botoșănenilor, dar mai ales puterea acestuia de a aduna în jurul lui și a lui Achiței liberalii nemulțumiți de actuala șefime din PNL, a făcut ca gruparea învingătorilor să caute deja strategie pentru înlocuirea lui Flutur la Primăria Botoșani.
Potrivit acelorași surse, incredibil este faptul că pe lângă scenariul în care noul înlocuitor va fi aruncat în luptă abia la alegerile locale din 2020, liberalii se gândesc serios la o înlocuire mult mai devreme a actualului edil-șef, având în vedere că a fost trimis în judecată de către DNA.
Rămâne de văzut dacă strategia noilor șefi din PNL are șanse de succes și efectele în procentul partidului.

Niciun comentariu:

Cu ce se ocupă totuși CL și Primăria de avem la fiecare început de an aceeași imagine?

Primăria și Consiliul Local Botoșani sunt două instituții publice locale care cu fiecare an care trece par să fie la fel de performante ca ș...