vineri, 15 septembrie 2017

Parlamentarii pesediști din Botoșani ne spun că nu sunt gay. Existau dubii cu privire la orientarea lor sexuală?

Sunt multe probleme în PSD, partidul de guvernare, dar să aibă și probleme cu orientarea sexuală a membrilor nu se aștepta nimeni. Pesediștii botoșăneni au vrut musai ca lumea să știe dacă ei sunt gay sau nu.
Zilele trecute, deputatul pesedist Costel Lupașcu transmitea un comunicat de presă în care anunța că nu este gay, ca de altfel nimeni din partidul din care face parte, și că susține familia tradițională formată din bărbat și femeie. Toată campania electorală pentru alegerile parlamentare PSD a țipat să știe toată lumea că e pentru familia tradițională din punct de vedere sexual. Nu cred că botoșănenii își pun probleme dacă pesediștii sunt gay sau heterosexuali și nici dacă susțin familia tradițională din punct de vedere sexual.
Nici pe Lupașcu nu cred că l-a întrebat cineva asta, dar a vrut musai să anunțe, să fie el liniștit că știe lumea că el nu e gay și că este pentru familiile în care bărbații fac sex cu femeile.Familia tradițională, în sensul profund, face referire la o singură căsătorie între un bărbat și o femeie, pentru că din acest punct de vedere nu mai vorbim de familie tradițională atunci când soțul este la a patra căsătorie, iar soția la a treia. Dar la PSD partea sexuală pare să conteze mai mult decât partea cu adevărat tradițională.
PSD va cheltui și un munte de bani pentru a întreba românii dacă vor să modifice constituția astfel încât să ajungem la situația în care ne aflăm deja, adică în care căsătoriile între persoane de același sex sunt interzise.
Nu propune nimeni de la PSD modificarea constituție astfel încât persoanele care au o condamnare definitivă să nu poată ocupa o funcție publică.

Se scumpește benzina, sunt încă școli și grădinițe vai de capul lor, nu sunt manuale pentru anumiți elevi, drumul spre Iași pare să nu se mai facă, iar parlamentarii puterii ne anunță că nu sunt gay. Adică ei respectă fix agenda alegătorilor.

Niciun comentariu:

Cu ce se ocupă totuși CL și Primăria de avem la fiecare început de an aceeași imagine?

Primăria și Consiliul Local Botoșani sunt două instituții publice locale care cu fiecare an care trece par să fie la fel de performante ca ș...