vineri, 29 septembrie 2017

Pesediștii botoșăneni îl aduc pe Dragnea la pescuit în Botoșani înainte de întâlnirea de la Sucevița

Cred că pentru a reuși să-l convingă pe Liviu Dragnea, premierul ”din umbră”, de nevoia de investiții din județul Botoșani, liderii locali ai PSD ar trebui să-l aducă pe președintele partidului la o partidă de pescuit în județul care are a doua suprafață de lucriu de apă dulce din țară.





Desigur, există riscul ca fiind județ de graniță Dragnea să pună ochii pe Lacul de acumulare de la Stânca și să ceară transferul lui către CJ ca mai apoi să ajungă la Tel Drum, dar asta este doar o speculație răutăcioasă a mea.
Senatorul Doina Federovici, președintele PSD Botoșani, ar trebui să-l aducă pe Dragnea de la Iași pe drumul Târgu Frumos-Botoșani, apoi să-l plimbe până la Stânca pe frumosul drum spre Ștefănești, iar de acolo pe drumul de pământ spre Vama Rădăuți-Prut.
Și Costică Macaleți ar trebui să meargă la braț cu Dragnea și să călătorească ei pe drumul județean Sulița-Todireni-Răuseni-Călărași, să-l mai ducă prin zona Roma-Nicșeni, pe Vorniceni-George Enescu.
Iar sunt răutăcios și spun că există riscul ca Dragnea să vadă aceste drumuri proaste drept o piață pentru Tel Drum, chiar dacă nu are nicio legătură cu această firmă.
Pentru că suntem o veritabilă capitală culturală a României, Dragnea trebuie musai dus și la teatru, la Teatrul Mihai Eminescu din municipiul Botoșani, cel pentru care Ministerul Dezvoltării nu dă bani să fie continuate lucrările.

Nu cred că vor face liderii PSD Botoșani asta cu Dragnea pentru județul nostru, clar, dar ... nu strică să sperăm. 



Niciun comentariu:

Nevoia disperată a PNL de a fi condus de altcineva în afară de Șoptică și Achiței

Cei doi parlamentari ai PNL Botoșani, Costel Șoptică și Cristian Achiței, aleși atât la alegerile parlamentare din 2016, cât și la cele din ...