joi, 12 octombrie 2017

PSD la ședință păzită cu sistem de bruiaj. Băsescu lipsește incredibil din peisaj. Iohannis gata să înceapă război politic

Mi se pare absolut halucinant că un partid politic a ajuns să-și desfășoare ședința în care hotărâște dacă se face de căcat până la capăt și aruncă țara din nou în haos, a treia oară în zece luni, după episoadele OG13 și demiterea Cabinetului Sorin Grindeanu, cu sistem de bruiaj al semnalului.


Asta înseamnă că pesediștii nu au încredere unii în alții, că se tem să nu se fure unii pe alții, le e frică de posibile înjunghieri pe la spate.
Doar clanurile mafiote se întâlnesc și folosesc sisteme de bruiaj pentru a nu fi ascultați, interceptați. 

Vreți să scăpați de PSD? Lăsați acest partid la guvernare. Nu mai ieșiți în stradă pentru că îi țineți uniți. Dacă îi lăsați în pace se autodistruge. Și suntem doar la 10 luni de guvernare.

E mai mult decât suspectă tăcerea lui Traian Băsescu. Nu l-am văzut cu nicio ieșire în această perioadă în care pesediștii se ucid între ei și, din păcate victimă colaterală este România.


Președintele Iohannis este pe punctul de a încheia fabulos un an în care a renăscut politic și a fost cel care a făcut România Great Again prin prestațiile de la nivel internațional fiind primul președinte adevărat al României după 1990. 

Niciun comentariu:

Cu ce se ocupă totuși CL și Primăria de avem la fiecare început de an aceeași imagine?

Primăria și Consiliul Local Botoșani sunt două instituții publice locale care cu fiecare an care trece par să fie la fel de performante ca ș...