joi, 5 octombrie 2017

Și după aceea politicienii se miră că îi urâți. Vosganian se ia de ouăle voastre, de magiunul făcut în curte

Dacă mai era nevoie de încă un motiv ca să ajungeți să urâți politicienii puteți să stați liniștiți pentru că Varujan Vosganian, această relicvă politică de care nu mai scăpăm, a avut grijă să vă reamintească de cât de multă grijă au parlamentarii de popor.


“Fiecare ou mâncat de la găină din curte ‘văduveşte’ bugetul de cincizeci de bani! Oul vândut va aduce bugetului TVA, impozit pe profit şi pe dividende, impozit pe salarii şi contribuţii la asigurările sociale. La asta se adaugă faptul că, la rândul lor, salariile şi profiturile obţinute din producţia fermierului, din prestaţiile angrosistului şi din serviciile supermarketurilor reintră în circuit şi generează iarăşi impozite şi taxe. În schimb, oul din coteţ, în drumul sau spre tigaie, nu produce niciun ban. La fel în ce priveşte roşiile din brazdele de acasă, magiunul din prunii din grădina, săpunul din grăsimile adunate peste an, pulovărele tricotate din lâna oilor de la stană etc. etc. Locuitorii din Danemarca, Franţa şi din alte ţări care ajung la venituri bugetare în jur de 45% din PIB nu au găini în curte şi nici nu amestecă în ceaun roşiile pentru bulion ori prunele pentru magiun”, a scris Vosganian pe o rețea de socializare.

Wow! Te doare mintea când citești. El e un politician care se delcară ”de dreapta”, a fost ministru al Finanțelor, a avut banii țării pe mână și ... se vede ce a rămas în urma lui.
Șeful lui de partid, Călin Popescu Tăriceanu, care era premier când Vosganian era la Finanțe, ne-a spus că suntem tâmpiți și că benzina nu s-a scumpit chiar atunci când toți carburanții aveau prețuri mai mari din cauza accizei crescute de actualul Guvern.

Hai, sictir! Ești o scârbă!

Niciun comentariu:

Cu ce se ocupă totuși CL și Primăria de avem la fiecare început de an aceeași imagine?

Primăria și Consiliul Local Botoșani sunt două instituții publice locale care cu fiecare an care trece par să fie la fel de performante ca ș...