vineri, 23 februarie 2018

Deschiderea Aquapark&sports Cornișa ar putea avea loc în ... 2019 FOTO


Așteptata deschidere a Aquapark&Sports Cornișa s-ar putea să nu aibă loc nici în 2018, iar asta doar din vina autorităților locale din Botoșani.  


Salariile ultra-mărite din Primăria Botoșani nu vor aduce prea curând și ultra-performanța municipalității, măcar performanța sau chiar decența în actul administrativ.

Municipiul Botoșani participă la Târgul Național de Turism din București, spre deosebire de Consiliul Județean unde ... aleșii locali și funcționarii nu mai au timp să facă și proiecte, să promoveze județul pentru că încă nu au terminat de numărat banii din salariu.
Din păcate, standul municipiului Botoșani la târgul de turism nu conține nicio informație despre deschiderea din vară, din toamnă, din iarna următoare a Parcului Cornișa. Cel mai important punct de atracție turistică nu este promovat în niciun fel de reprezentanții Primăriei la acest târg.
Nu este nicio imagine de promovare a celei mai mari investiții în agrement în Botoșani.
Asta înseamnă că Primăria nu are certitudinea că acest parc de distracții se va deschide în 2018 pentru că deși ne apropiem de a treia lună din acest an nu s-a preluat niciun obiectiv finalizat acolo, nu s-a început nicio procedură de autorizare ISU, de autorizare din orice punct de vedere pentru a putea fi permis accesul public la bazinele cu apă, la tot ce se construiește acolo.


Nici tot personalul necesar funcționării Parcului Cornișa încă nu a fost angajat, ci doar niște persoane care primesc bani să fie șefi peste ... nimic. Dar nu este problemă pentru că salvamarul angajat la patinoar poate fi transferat de urgență la bazinele cu apă de la Cornișa. J
Băiețelul meu era în clasa I când au început lucrările la Cornișa, acum este în a VI-a. Nu pot să îi spun dacă până când va fi licean se va deschide sau nu această investiție așteptată de un oraș întreg, dar pur și simplu blocată de politicieni impotenți în a discerne între interesul personal, de grup, și cel al comunității din care fac parte și în care fac ei bani.
Bogdan CALINIUC


Niciun comentariu:

Cu ce se ocupă totuși CL și Primăria de avem la fiecare început de an aceeași imagine?

Primăria și Consiliul Local Botoșani sunt două instituții publice locale care cu fiecare an care trece par să fie la fel de performante ca ș...