marți, 13 martie 2018

PNL îl susține pe Iohannis pentru al doilea mandat. Dar dacă Iohannis nu vrea?

Liberalii au votat susținerea lui Klaus Iohannis pentru al doilea mandat de președinte al României, în lipsa acestuia, fără ca acesta să ceară public această susținere, fără ca acesta să mulțumească public pentru această susținere.Nu a fost nicio reacție a lui Iohannis la votul din PNL.


Dar dacă Iohannis nu vrea susținerea PNL? Dacă Iohannis nu vrea susținerea vreunui partid politic pentru a nu-și păta imaginea?
Omul a cerut reformarea partidelor și... nu s-a întâmplat asta. Dacă la PSD se aștepta să nu se reformeze, inerția din PNL la solicitarea lui a fost mult mai dezamăgitoare.

Este posibil ca Iohannis să câștige mai mult în sondaje dacă se distanțează de orice partid politic pentru că imaginea partidelor politice este dezastruoasă în această perioadă, atât a PSD, cât și a PNL.


Dar dacă Iohannis poate nu mai vrea să candideze, deși nu cred asta?


Mutarea care s-a vrut una de imagine a fost total neinspirată pentru PNL. În primul rând din cauza oricărei urme de reacție din partea lui Iohannis, că vrea sau nu vrea această susținere, apoi pentru că în ultimele zile s-a vorbit mai mult de iubita lui Liviu Dragnea și de cine ar putea să-i cunune pe cei doi decât de decizia PNL.

Apoi, să prezinți susținerea lui Iohannis din partea PNL pentru un nou mandat e la fel de ”știre” cum e și faptul că PSD este condus de Dragnea, lipsește subiectul știrii.

Să faci opoziție reală la PSD, este un subiect de știre, este un eveniment, dar PNL încă nu a ajuns la acest nivel din păcate.Niciun comentariu:

Cu ce se ocupă totuși CL și Primăria de avem la fiecare început de an aceeași imagine?

Primăria și Consiliul Local Botoșani sunt două instituții publice locale care cu fiecare an care trece par să fie la fel de performante ca ș...