luni, 19 noiembrie 2018

Șefii de la Urban Serv, DEMISIA! Ați uitat orașul sub zăpadă pentru că ați fost tolerați destul cu mafia pieței și mafia locurilor de veci

Mai țineți minte de ”mafia locurilor de veci”? Dar de ”mafia pieții”? Poate ați uitat de ele, dar ambele au legătură cu Urban Serv SA, firmă la care acționar unic este Consiliul Local Botoșani, adică fix partidele pe care le votați la alegerile locale.


Dar de cum ar trebui să se facă în mod civilizat deszăpezirile în municipiul Botoșani mai țineți minte? Nu prea, nu? Botoșănenii nu au avut în niciun an deszăpezire făcută așa cum trebuie pentru că orașul este ținut sub monopolul PSD și PNL, în funcție de care are majoritatea în Consiliul Local, prin contractul pe care suntem obligați de șefii acestor partide să îl avem parcă pentru eternitate cu Urban Serv-ul.

Nu a contat că au fost pesediștii la putere sau liberalii, nimeni nu s-a atins de contractul cu Urban Serv-ul pentru că acolo conduc, ați ghicit, oamenii puși de PSD și PNL, în funcție de care primește mai multe voturi la alegeri.
Iarna 2018-2019 se pare că este una mai aparte. Este pentru prima oară în ultimii 20 de ani când la prima ninsoare sănătoasă se circulă în Botoșani cu clănțănit de dinți în gură pentru că Urban Serv nu a reușit pe timpul verii (de unde să fi știut șefii de acolo că pe 19 noiembrie va veni iarna???) să strângă decât 10 tone de material antiderapant, adică fix cât o treime dintr-o rabă ca să putem să avem o imagine corectă.

Sunt convins că la sfârșitul anului, șefimea Urban Serv și membrii politici ai Consiliului de Administrație nu vor uita de primele de sărbători. Le merită din plin!
Dar cum să le pese șefilor de la Urban Serv de orașul care îi plătește când ei sunt ocupați să numere banii din salarii, în timp ce unii sunt mai ocupați să numere banii veniți de ani de zile, atât de mulți ani de zile, din mafia locurilor de veci și din mafia pieței.
Cum pot să existe cele două mafii, fără știrea șefilor Urban Serv? Dar cum pot să supraviețuiască cele două mafii atâția ani fără acordul Primăriei și Consiliului Local? Dar cum pot să supraviețuiască cele două mafii fără acordul PSD și PNL, cele două partide care au avut majoritatea politică în municipiul Botoșani după 2000?


Și nu mai au limită! Și nu au niciun gând să se retragă din funcțiile în care banii curg gârlă, în timp ce orașul este ținut sub gunoaie, iar acum sub zăpadă și gheață!


Toți ochii sunt acum pe Consiliul Județean că vrea să scumpească tariful la transportul gunoiului până la rampa de la Victoria. Dar știați că tariful propus de CJ, scump, este mai ieftin decât tariful pe care Consiliul Local îl plătește firmei Urban Serv pentru transportul gunoiului? Și acum deșeurile se duc din municipiu la rampa de la Victoria, dar până acum doi ani se duceau din municipiu .... până la marginea municipiului. Ați văzut vreun primar să se revolte pentru acest tarif? Ați văzut pe cineva de la PSD sau PNL să facă scandal pentru acest monopol băgat pe gâtul botoșănenilor la suprapreț doar pentru a întreține o camarilă de partid atât de la PSD cât și de la PNL? NU? Oare de ce?

Dar dacă ar demisiona șefimea de la Urban Serv, nu ar trebui să demisioneze și șefimea politică a șefilor de la compania Consiliului Local?
Bogdan CALINIUC

Niciun comentariu:

Cu ce se ocupă totuși CL și Primăria de avem la fiecare început de an aceeași imagine?

Primăria și Consiliul Local Botoșani sunt două instituții publice locale care cu fiecare an care trece par să fie la fel de performante ca ș...