joi, 14 februarie 2019

Atacul la SRI, atacul la România


De multă vreme integritatea teritorială a României și siguranța statului nu mai sunt meritele politicienilor ci ale agenților serviciilor secrete, atât Serviciul Român de Informații, cât și Serviciul de Informații Externe.


Nu intram nici în NATO și nici în UE dacă nu erau niște patrioți în serviciile secrete care să treacă peste lăcomia politicienilor și peste lipsa acestora de viziune.

În orice moment, sunt oameni din această zonă care apără România și îi feresc pe români de multe probleme.


loading...


Desigur că și în zona comunității de informații sunt și trădători de țară, și indivizi care nu își au locul acolo, dar numărul lor este infim iar activitatea per ansamblu a serviciilor se vede în fiecare zi în nivelul de alertă teroristă, în faptul că pe 1 Decembrie încă mai sărbătorim Ziua Națională în granițele țării de după Al Doilea Război Mondial și nu în altele mai mici.

Că nu avem autostrăzi, spitale cum ar trebui și multe școli încă își au wc-ul în curte ... nu e vina Serviciilor.

Dar este cu siguranță vina politicului. Acum, politicul, prin vocea liderului PSD, Liviu Dragnea, taie din bugetele Serviciilor pentru ... vitamina D.
Știți... Serviciile au avut neobrăzarea, potrivit legii, să asculte într-o anumită perioadă, telefoanele decidenților politici iar asta a jenat enorm. Cum să fie ascultați chiar cei și cei mai din vârf când ei erau obișnuiți doar să fie beneficiari ai informațiilor adunate de Servicii.

Oricât de puternice ar fi Serviciile, ele nu pot decide totul și nu pot stabili politici fiscale, planuri de dezvoltare deși trimit decidenților informații incredibile care dacă ar fi folosite cum trebuie ar transforma radical în bine România.
Județul Botoșani este printre cele de la granița de Est. Noi nu avem nici autostrăzi spre Vest, nici măcar drum european practicabil spre Iași. Nu avem investitori strategici străini. Dar suntem unul dintre județele spre Rusia.
Știți, Rusia este dușmanul României, al NATO, dar și partener economic al întregii Uniuni Europene, al SUA, China și mai puțin al României.
Pe de o parte politicul taie finanțarea Serviciilor... cum te mai aperi de Rusia? Când tu în mod conștient îți lași fără bani zona de servicii secrete cum să te aștepți să faci față sau măcar să încerci să faci față atacurilor atât de numeroase și pe atât de multe canale la adresa României și a integrității sale?


Pe de altă parte, politicul neglijează total informațiile venite de la Servicii și care ar putea aduce avantaje economice României. Cele două aspecte seamănă izbitor de mult cu o sabotare a țării.

Toată lumea din jurul nostru face bani cu Rusia, mai puțin noi, România. Rusia sponsorizează Liga Campionilor, oligarhii ruși dețin cele mai scumpe proprietăți din Londra, Renault din Franța și Volkswagen din Germania au fabrici în Rusia, Polonia face bani cu Rusia, Ungaria și Bulgaria fac bani cu Rusia, Turcia China, SUA, până și Republica Moldova face bani cu Rusia, doar România nu face bani cu rușii din cauza unei clase politice corupte și cu mulți lideri prea imbecili și prea lipsiți de patriotism.

Și mai e ceva... șase luni de zile deținem președinția rotativă a României la Consiliul Uniunii Europene, iar tu ca lider de partid, ca lider de țară găsești ca temă de discuții și tai bugetul serviciilor tocmai când nivelul securității pe teritoriul țării tale trebuie să fie unul la cele mai înalte standarde pentru că trebuie să asiguri siguranța reprezentanților tuturor țărilor care vor veni în această perioadă la tine acasă? Serios?


Niciun comentariu:

Cu ce se ocupă totuși CL și Primăria de avem la fiecare început de an aceeași imagine?

Primăria și Consiliul Local Botoșani sunt două instituții publice locale care cu fiecare an care trece par să fie la fel de performante ca ș...