luni, 25 februarie 2019

Dacă strigi ”Muie PSD” dar nu ieși la vot, e ca și cum ai vota PSD pentru doi mici

Pun știre cu sondajul pe care îl face dcnews.ro și care are, după voturile date de botoșăneni pe acel site, o anumită ordine a partidelor.


Am precizat că este un sondaj în derulare și că se poate vota în continuare pentru a schimba rezultatul.


Cei nemulțumiți de primele două partide, respectiv PSD și ALDE, au sărit ca arși, că e dezinformare, că ziaristul e pesedist, dar nu au citit știrea să vadă că pot schimba rezultatul sondajului.

Le-a fost mai comod să stea să înjure, dar să nu intre pe un site să voteze pentru a schimba rezultatul final.

Exact ca în viața reală.
Mulți dintre cei anti-PSD și anti-ALDE stau și comentează pe Facebook, dar uită să meargă la vot pentru a vota PNL, USR sau orice alt partid în afara PSD și ALDE.


Asta cred că e și marea provocare a celor din PNL și USR, să îi scoată la vot pe cei de pe Facebook.

E fain cu PSD, ciuma Roșie și Muie PSD, dar mai trebuie și vot, iar la europarlamentare este prima ocazie să vedem prezența la vot și modul în care se votează.

Pentru că dacă că dacă stai și urli patru ani pe Facebook iar când trebuie să ieși la vot nu te duci pentru că e frumos afară și te-ai dus la grătar, vei mai avea patru ani în care îi vei înjura pe cei care au votat PSD că au vândut țara pe doi mici, dar tu ai făcut la fel ca ei.

Eu chiar vreau ca acele persoane care sunt nemulțumite de Puterea politică, indiferent care este ea, să iasă la vot cu orice ocazie, să arate că sunt mulți și să îi facă pe politicieni să se teamă de votul lor.

Atât timp cât în afară de a fi șmecher de pe un telefon sau de pe un laptop nu faci și ceea ce are nevoie
democrația de la tine, adică de exprimarea votului, contezi la fel de mult ca și cel care își dă votul pe doi mici și o bere.

Cât timp strigi Muie PSD, dar nu te prezinți la vot, e de fapt ”Muie România”.

Când prezența la vot este de sub 50%, tu cel care nu mergi la vot dar ești nemulțumit ai fix aceeași vină ca și cei care își vând votul pe doi mici.

Vin europarlamentarele și la acestea nici măcar 40% prezență la vot nu am reușit să avem vreodată. Europarlamentarele din 2019 sunt prima ocazie cu care cei nemulțumiți pot merge la vot să voteze, împotriva PSD, împotriva unora sau altora, împotriva a tot, dar să voteze.


Niciun comentariu:

Ce așteptări are un manager de Top de la CJ-ul condus în premieră de o femeie? Diferențe între business și administrație. Agnes Holca, LIVE la Tele M

Unul dintre managerii de TOP din județul Botoșani a devenit de jumătate de an și consilier județean și poate spune care sunt principalele di...