miercuri, 27 februarie 2019

PNL a mai ratat un moment în care trebuia să tacă

Poate nu știați, Kovesi va ajunge procuror șef european cu INFLUENȚA liberalilor, pentru că PNL are ditamai influența pe plan european.


 Acesta a fost un moment în care PNL a ratat ocazia de a nu se face de rahat și nu trebuia decât să tacă. 

Un simplu mesaj de încurajare, de felicitare ar fi fost suficient, dar să îți asumi un merit în această ocazie ne reamintește totuși de ce PNL este în opoziție și ne reamintește și de ce a avut acel ”succes” răsunător la ultimele alegeri. 

E simplu: Kovesi este în Vest imaginea luptei anticorupție în România (adică și anti-politicienii corupți din PNL, nu doar din PSD) și aici s-a terminat totul.

Că PSD se opune cu toată puterea și e în stare să facă orice să o oprească pe Laura Corduța Kovesi să ajungă mare la nivel european o vede oricine. Dar că PNL o ajută pe Kovesi... cred că unii au uitat să-și ia medicamentele. 

După mintea liderilor PNL, și Simona Halep a fost pe primul loc mondial tot datorită lor, iar Paștele vine pentru că tot PNL prin influența la nivel european l-a ajutat pe Iisus. 


Cred că și la Crăciun aveau un merit ceva, ei înhămau renii lui Moș Crăciun. 

Am așa o impresie că acest gen de excese publice ale PNL nu fac altceva decât să trimită electoratul său spre USR, spre PLUS și spre oricine altcineva, evident mai puțin PSD.
Niciun comentariu:

Cu ce se ocupă totuși CL și Primăria de avem la fiecare început de an aceeași imagine?

Primăria și Consiliul Local Botoșani sunt două instituții publice locale care cu fiecare an care trece par să fie la fel de performante ca ș...