joi, 1 octombrie 2020

Cătălin Flutur este un partid, iar PNL este alt partid. Flutur acuză singur posibila fraudare a alegerilor, PNL tace


De când a început tot acest haos cu contestațiile la rezultatul alegerilor, cu solicitările de renumărare ba a voturilor nule, ba a tuturor voturilor din anumite secții, observăm că între PNL și primarul în funcție Cătălin Flutur este o prăpastie uriașă, în timp ce PSD merge monolit alături de primarul ales Cosmin Andrei. 

În noaptea de duminică spre luni, Cătălin Flutur și marea majoritate a PNL-ului de la Botoșani au așteptat rezultatele în sedii diferite, primul în fostul sediu PDL, ceilalți în sediul de pe strada Teatrului. 

Apoi, în tot demersul inițiat de Cătălin Flutur, care a pierdut alegerile la doar câteva voturi, pentru renumărarea voturilor nule și a voturilor în totalitate în mai multe secții de votare, PNL a tăcut mâlc. 

Niciun comunicat de presă de susținere a demersurilor lui Flutur, nicio declarație de presă despre posibila fraudare acuzată de primarul municipiului Botoșani. NIMIC în planul comunicării care să arate vreo apropiere între cele două părți, Flutur și PNL. 

Senatorul Costel Șoptică, președintele PNL, care a pierdut alegerile pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, nu a avut nicio poziție publică pentru susținerea lui Flutur, în timp ce la nivel național liderii partidului și-au sprijinit candidații care au contestat rezultatul votului. 

În momentul de față PNL este un partid, iar Cătălin Flutur pare să fie cu totul alt partid. 


Niciun comentariu:

Ce așteptări are un manager de Top de la CJ-ul condus în premieră de o femeie? Diferențe între business și administrație. Agnes Holca, LIVE la Tele M

Unul dintre managerii de TOP din județul Botoșani a devenit de jumătate de an și consilier județean și poate spune care sunt principalele di...