marți, 13 octombrie 2020

L-a speriat rezultatul de la locale? Țurcanu a început să-l promoveze pe Ponta. Pur și simplu... politică!


Florin Țurcanu, fost președinte PNL, fost președinte CJ, actual vicepreședinte ALDE, a început să-l promoveze pe Victor Ponta, președintele Pro România.

”Rând pe rând, partidele mari se rotesc la putere, de cele mai multe ori după promisiuni mărețe. Odată ajunși sus, mulți dintre acești aleși uită de cei care i-au urcat pe piedestal să îi reprezinte. Împotriva unor astfel de oameni, ne-am unit. Împotriva oportuniștilor, dar pentru oamenii care încă mai au speranța că România poate intra pe drumul cel bun. Decât împotrivă, mai bine pro. Pro Botoșani”, este postarea distribuită de Florin Țurcanu pe contul personal de Facebook alături de o imagine cu Victor Ponta.

Se pare că fostul ”Împărat” Florin Țurcanu s-a cam speriat de rezultatul scos de ALDE la alegerile locale, când nu a reușit să treacă pragul pentru a intra în Consiliul Local, și de acum o dă ”pă” Pro.
Niciun comentariu:

Cu ce se ocupă totuși CL și Primăria de avem la fiecare început de an aceeași imagine?

Primăria și Consiliul Local Botoșani sunt două instituții publice locale care cu fiecare an care trece par să fie la fel de performante ca ș...