luni, 5 octombrie 2020

Șoptică a pierdut, Flutur a pierdut! Cine va conduce PNL Botoșani?


Liberalii botoșăneni traversează o perioadă extrem de grea înaintea alegerilor parlamentare după ce la alegerile locale au contabilizat un eșec răsunător și au pierdut atât Primăria Botoșani, cât și Consiliul Județean, deși aveau șanse să le câștige pe amândouă. 

Senatorul Costel Șoptică a pierdut la diferență mare lupta cu senatorul Doina Federovici de la PSD pentru președinția Consiliului Județean, în timp ce primarul Cătălin Flutur a pierdut competiția electorală pentru un nou mandat de edil-șef în fața viceprimarului Cosmin Andrei, cel cotat cu șanse extrem de mici pentru o astfel de reușită. 

Dacă ar fi câștigat doar Costel Șoptică, PNL ar fi mers mai departe cu acesta președinte. 

Dacă ar fi câștigat doar Cătălin Flutur cu siguranță ar fi cerut demisia lui Șoptică din funcția de președinte și ar fi devenit noul șef al PNL. 

Dar au pierdut ambii și acum PNL, în prag de precampanie pentru alegerile parlamentare, îi are pierzători pe ambii lideri ai partidului și e cam greu să speri la un rezultat bun la alegerile generale fiind condus de un lider care a pierdut cu câteva săptămâni în urmă. 

Cine va conduce PNL Botoșani la alegerile parlamentare? 

Niciun comentariu:

Cu ce se ocupă totuși CL și Primăria de avem la fiecare început de an aceeași imagine?

Primăria și Consiliul Local Botoșani sunt două instituții publice locale care cu fiecare an care trece par să fie la fel de performante ca ș...