marți, 8 martie 2022

Putin a omorât ziariștii care îl criticau, și-a ucis rivalii politici și voi spuneți că a atacat Ucraina pentru că a fost provocat?


Un dement conduce Rusia, de ani de zile, acum ne conduce indirect și viețile prin invazia Ucrainei și cu toate acestea văd că sunt foarte mulți botoșăneni, foarte mulți români care spun că SUA l-a provocat pe țarul Vladimir Putin. Că acesta ar fi fost, de fapt, un simplu președinte de țară care dacă nu ar fi fost provocat nu ar fi făcut nimic rău, că ar fi fost un pacifist.

Oameni buni, îmi pare rău să vă spun că indiferența voastră naște monștri. De când conduce Rusia, Putin a omorât zeci de ziariști care aveau curajul să îl critice, și-a omorât APROAPE TOȚI rivalii politici doar pentru a nu fi cineva capabil să îl bată în alegerile oricum măsluite din Rusia. Și acum chiar credeți că el nu ar fi invadat Ucraina dacă nu ar fi fost provocat de SUA? Pe bune?

A OMORÂT ziariști și a OMORÂT politicieni pe care îi credea pericole și voi spuneți că a fost provocat să invadeze Ucraina? Nu veți spune, cumva, că a fost provocat să îi omoare pe ziariști? Dacă ziariștii nu ar mai fi fost critici, poate nici el nu îi omora, nu? Serios?

Când a ajuns președintele Rusiei, Putin a anunțat pe toată lumea că granițele istorice ale Rusiei sunt aceleași cu ale URSS și acum spuneți că a fost provocat? Omul acesta asta simte, asta crede, pentru asta luptă! Are aproape 70 de ani, nu se mai poate pișa cum trebuie, are nevoie de multe pastile pentru a trece fiecare zi iar mai nou, pentru idealurile sale omoară zilnic sute sau mii de oameni, atât din țara lui cât și din cea vecină și voi spuneți că a fost provocat?

Fostul spion din RDG știa cât de corupți sunt imaculații din VEST și de aceea acum vedem că în foștii cancelari ai Germaniei sau foștii președinți ai Franței fac parte de zeci de ani din consiliile de administrație ale companiilor rusești. Știți, când dați vina că gazul rusesc este scump s-ar putea ca șpăgile pe care le primesc legal politicienii șpăgari din Franța și Germania să fie motivul pentru care această resursă ajunge la noi la suprapreț. Dar asta nu scuză problemele psihice ale unui lider tolerat de atâtea decenii de bandiții occidentali în baza șpăgilor primite de la Mama Rusie.

Acum vedem că un scelerat, un criminal își face de cap bombardând școli, spitale și blocuri lucuite de oameni nevinovați. Și mulți dintre voi îi căutați o scuză, îi căutați un paravan și acuzați SUA pentru că l-a provocat. Cred că tot voi sunteți printre cei care spuneți că nu avem autostrăzi în România și mai ales în Moldova pentru că nu a vrut UE și SUA. Nu, bre, nu aem autostrăzi, nu avem exploatări noi în Marea Neagră, nu avem noi hidrocentrale pentru că politicienii de stânga și de dreapta, comuniști, au ascultat ordinele Moscovei și au sabotat cât au putut România.

Putin invada Ucraina oricum! Putin va ataca Republica Moldova, mai devreme sau mai târziu, pentru că așa va vrea, pentru că există Găgăuzia, pentru că toți cei care spun că de fapt SUA provoacă Rusia sunt niște indiferenți cărora până acum nu le-a păsat de ce face Putin. Dar bădia Putin a provitat de superioritatea celor din Vest și a acționat! Acum doar asistăm, încremeniți de panică, la acțiunile unui nebun care omoară oameni! Culmea, este un creștin ortodox care omoară cu sânge rece alți creștini ortodocși care nu au nicio vină în toată psihoza lui.

Niciun comentariu: