joi, 10 martie 2022

Valeriu Iftime și Marius Honceriu LIVE la Tele M în această seară

Invitații de astăzi ai emisiunilor Dialog Deschis și Dosarul Zilei, la Tele M, sunt oamenii de afaceri Marius Honceriu, respectiv Valeriu Iftime, președintele Camerei de Comerț Industrie și Agricultură și președintele Consiliului de Administrație al grupului de firme Elsaco. 

Finalul restricțiilor impuse de pandemia de Coronavirus a fost sărbătorit de mulți botoșăneni în timpul orelor petrecute la cozile formate în stațiile de carburanți auto. 

De la o fotografie făcută într-o benzinărie din județul Bihor, întreaga țară a vrut să alimenteze la prețurile de ieri, care sunt cu ceva mai mari astăzi în majoritatea lanțurilor de benzinării din țară, mai puțin la cele mici, locale, unde prețul este și cu doi lei mai mare per litru. 

La ce se așteaptă oamenii de afaceri de la 2022, un an care a pornit la fel ca ultimii doi cu multe incertitudini și frici? 

LIVE de la ora 17.00 cu Marius Honceriu la Dialog Deschis. 
LIVE de la ora 18.30 cu Valeriu Iftime la Dosarul Zilei. 

Niciun comentariu:

Avem zeci de milioane de euro pentru investiții și ne uităm la bani. Raluca Curelariu, unul dintre cei mai activi consilieri locali, LIVE la Tele M

Consilierul local Raluca Curelariu, USR Botoșani, este invitatul emisiunii Dosarul Zilei de astăzi, începând cu ora 18.30, la Tele M.