marți, 26 aprilie 2022

Un tweet al lui Musk e mai valoros decât bugetul pentru extinderea rețelelor de apă sau cel pentru cercetare în România


Elon Musk plătește 44 miliarde de dolari pentru a cumpăra Twitter, iar anunțul a dus deja la creșterea cu 6% a valorii acțiunilor.

Spre comparație, România primește 29 miliarde de euro prin PNRR, din care aproape 15 miliarde euro sunt sub formă de împrumut. Din 29 miliarde de euro trebuie să facem, ca țară, autostrada A7, până la Pașcani, să facem digitalizare, să cumpărăm autobuze și microbuze electrice, să termoizolăm școli, spitale, licee, să montăm mii de stații de încărcare pentru mașini electrice, să construim parcuri fotovoltaice, să luptăm cu încălzirea globală.
În concluzie, un tweet al lui Elan Musk este mai valoros decât bugetul pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare în România, cred că și mai valoros decât bugetul pentru cercetare din țara noastră.

Niciun comentariu:

Avem zeci de milioane de euro pentru investiții și ne uităm la bani. Raluca Curelariu, unul dintre cei mai activi consilieri locali, LIVE la Tele M

Consilierul local Raluca Curelariu, USR Botoșani, este invitatul emisiunii Dosarul Zilei de astăzi, începând cu ora 18.30, la Tele M.