sâmbătă, 17 septembrie 2022

Pentru prima dată, politicienii au comentat înfrângerea suferită de FC Botoșani la Sepsi cu 7-0

SURSA FOTO: romania24.ro

Înfrângerea suferită de FC Botoșani cu 7-0 pe terenul celor de la Sepsi a adus și comentarii din mediul politic și administrativ din Botoșani pentru prima dată în istorie.

UDMR a anunțat că deschide filială și la Botoșani pentru prima oară în istorie.

Cătălin Flutur, fostul primar al municipiului Botoșani, a spus că era de așteptat un astfel de rezultat având în vedere că suntem la al doilea an cu primar în persoana lui Cosmin Andrei.

În replică, primarul Cosmin Andrei a spus că se gândește la două variante. Fie lasă FC Botoșani fără teren, așa cum a lăsat PNL fără sediul de la organizația municipală, fie scoate porțile de pe terenul celor de la FC Botoșani, cum a făcut și cu liniile de tramvai pe Primăverii,

Florin Țurcanu a reamintit că a demisionat din ALDE și dacă nu va fi primit în PNL ar putea ajunge președinte la FC Botoșani.

Doina Federovici, președinta PSD și a CJ, și-a șters de pe profil cei 256 de Gb de foto cu FC Botoșani.

Costel Șoptică, președintele PNL, a spus că se simte exact ca jucătorii lui FC Botoșani pentru că nici el nu a bătut pe nimeni în alegeri și ultima oară și-a furat-o urât de tot de la Doina Federovici. 

Primăriile Bucecea, Pomârla și Săveni au anunțat că nu mai primesc FC Botoșani nici măcar la antrenamente pe terenurile lor cu gazon sintetic nou-nouț.

Florin Egner a anunțat că Zona Metropolitană pregătește un studiu de fezabilitate pentru ca peste 27 de ani să avem o nouă echipă de fotbal, dar a spus că SF-ul nu va include nici rezervele și nici antrenorul echipei.

Ministrul botoșănean Marius Budăi a anunțat că va propune majorarea pensiilor cu încă 7% după ce FC Botoșani a fost învinsă cu 7-0 pe terenul celor de la Sepsi.

Senatorul Lucian Trufin a spus că este păcat de terenul de pe Stadionul Municipal pentru că are sistem de irigații și FC Botoșani ar putea primi măcar subvenție de la ministrul Daea dacă și așa echipa nu joacă fotbal.  

Cristian Achiței, senatorul PNL, a spus că rezultatul rușinos nu ar fi avut loc dacă PSD și-ar fi făcut treaba când era Costică Macaleți președinte al CJ Botoșani.

Cei din USR au avut un mesaj simplu: ”M... PSD! M... PNL!”

Președintele Iohannis a spus că el avea dreptate când a recomandat celor de la FC Botoșani să se apuce de golf.

George Simion a propus ca noul antrenor al FC Botoșani să fie Diana Șoșoacă.

Înfrângerea cu 7-0 în fața Sepsi a provocat chiar și reacții internaționale.

Vladimir Putin a anunțat că este nevoie de o operațiune specială de denazificare a FC Botoșani pentru a avea rezultate și este dispus să ofere gaze naturale gratis pentru încălzirea stadionului. .

Zelensky a anunțat că va oferi din dronele primite de la turci celor de la FC Botoșani pentru a învinge în următoarea partidă din campionat.

Joe Biden a spus că rezultatul l-a luat prin surprindere și că a ațipit în secunda 5 a partidei, dar că va oferi un ajutor militar celor de la FC Botoșani să îi bată data viitoare pe ruși dacă pe unguri nu au reușit.

Șefa UE a anunțat că jucătorii FC Botoșani ar trebui să facă duș împreună cu antrenorul în această iarnă.

Victor Orban a spus că acest rezultat arată că investițiile făcute de Guvernul Ungariei sunt tot timpul cu cap.

În replică fostul președinte Traian Băsescu a spus că Orban este un găozar și Ținutul Secuiesc nu va primi în veci autonomie pentru înfrângerea la scor a FC Botoșani.

Sper că ați tratat totul cu doza cuvenită de umor!


Niciun comentariu:

Federovici îi strică săptămâna lui Șoptică. Foto cu Adăscăliței la un comunicat de presă

Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani și al PSD Botoșani, a început săptămâna stârnind panică în PNL Botoșani.