marți, 10 octombrie 2017

Primarii comuniști din PNL și iresponsabilitatea lor

Când ai o guvernare care arată iresponsabilitate pentru viitorul economic al țării, mărind peste puteri salariile mai multor categorii de bugetari, te aștepți ca opoziția politică să acționeze responsabil. Așa ar fi normal, dar nu e.

Din păcate, primarii liberali, în marea lor majoritate, au arătat că sunt doar niște iresponsabili și niște comuniști în PNL. Unii dintre ei sunt tineri, dar ei sunt comuniști prin comportament, nu prin vârstă.

Singurul primar liberal care a ieșit public și a spus răspicat că nivelul creșterilor este mult prea mare și că nu vor mai fi bani pentru dezvoltare și s-a opus măsurii pesediste a fost Cătălin Flutur.
Alți primari liberali au majorat cu cât de mult a permis Guvernul salariile bugetarilor din subordine, după care au început să se plângă că nu au bani de salarii până la sfârșitul anului. O parte dintre acei primari au spus că nu ei au majorat lefurile, ci consilierii locali, doar că acolo majoritatea este deținută de consilierii pe care ei îi conduc în calitate de președinți ai filialelor locale ale partidului.
De la PSD nici nu mă așteptam să iasă vreun primar public să spună că majorările de lefuri sunt prea mari pentru cât poate bugetul duce, dar la PNL să fie doar Flutur primarul care s-a gândit mai întâi la binele comunității și apoi la voturile pe care le poate pierde de la bugetari mi se pare tragic.

Mai mult, unii primari care se plâng acum că nu au buget pentru salarii au cheltuit bani în vară pentru a serba ziua fasolei, a harbuzului, a comunei, a satului, a fiilor, a cacadârului și tuturor buruienelor care cresc pe marginea șanțului. Alții au fost mai cu moț și au serbat câte două zile, au chemat artiști de peste tot, iar în toamnă și-au adus aminte că nu au autorizație sanitară la școli și nu au bani de salarii.

Să te plângi că Guvernul te-a lăsat fără bani la Primărie dar tu și viceprimarul să te bucuri de tot ce ți-a dat Guvernul și tu ai făcut să voteze și CL-ul, arată exact ceea ce le spun oamenii de rând și ei nu înțeleg, că PNL și PSD, aceeași mizerie. 
Niciun comentariu:

Ministrul care coordonează dezastrul de pe șantierul Botoșani-Târgu Frumos, considerat performant

sursa foto: g4media.ro PSD îl vrea în continuare și după ”rotativă” pe #SorinGrindeanu la Transporturi pentru că este performant.